Samet Bağcı'dan Rektör Vatan Karakaya'ya tepki!

Samet Bağcı, Rektör Vatan Karakaya'nın personel alımlarında depremzedeleri geri çevirdiği ve verdiği randevuları kadro doldu diyerek iptal edip görüşmediğini belirterek tepki gösterdi. Bağcı, "Bilhassa onları öncelemeniz gerekir. Sizi bu konularda daha hassas olmaya davet ediyoruz. Konunun takipçisi olacağız" dedi.
Ecem Çetin
|
30 Mart 2023, Perşembe - 15:12
Samet Bağcı'dan Rektör Vatan Karakaya'ya tepki!

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı, sosyal medya hesabından Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya'ya tepki gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ve tüm devlet erkanının günlerdir deprem bölgesinde olduğunu aktaran Bağcı, "Yine haftalardır yüzlerce arkadaşımız gönüllü olarak deprem bölgesinde. Bir tane vatandaşımızın, bir tane depremzedemizin dahi talebi es geçilmeden yaralara merhem olmak için devlet millet el ele mücadele veriliyor." ifadelerine yer verdi. 

"Sizi bu konularda daha hassas olmaya davet ediyoruz"

Samet Bağcı, Rektör Vatan Karakaya'nın personel alımlarında depremzedeleri geri çevirdiği ve verdiği randevuları iptal ederek görüşmediğini iddia etti.

Bağcı şunları söyledi;  

"Bizler sahada mücadele ederken, sizlerin de oturduğunuz makamların hakkını vermesi lazım sayın Rektör. Personel alımlarında kapınıza gelen ve tüm şartları taşıyan depremzedeleri geri çevirmek, bir gün önce verdiğiniz randevuyu iptal edip görüşmemek kadro doldu diye göndermek ne demek? Bilhassa onları öncelemeniz gerekir. Pozitif ayrımcılık yeri geldiğinde idarenin adaletini getirir. Devletin ve milletin gönlüne ferahlık getirir. Verilen emekleri bu yapılanlar gölgede bırakıyor. Sizi bu konularda daha hassas olmaya davet ediyoruz. Konunun takipçisi olacağız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077020/samet-bagcidan-rektor-vatan-karakayaya-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.