Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör aşk yaşıyor mu? Aylar sonra ilk açıklama....

Doğukan Güngör, Kızılcık Şerbeti dizindeki rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile aşk yaşadıkları iddialarına ilişkin, "Hayır yok, bu işin bizim Sıla’yla tanışmamıza vesile olması benim için bu işin varlığı kadar önemli. Çünkü yakından tanıma fırsatı da bulunca gerçekten müthiş bir karakter. Sıla doğru, iyi ve insanın çevresinde görmek isteyeceği biri. İyi bir dost, çok da zaman geçiriyoruz" dedi .
Ecem Çetin
|
01 Nisan 2023, Cumartesi - 17:17
Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör aşk yaşıyor mu? Aylar sonra ilk açıklama....

Kızılcık Şerbeti dizinde 'Doğa' ve 'Fatih' karakterlerine hayat veren Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör'ün aşk yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

İki isim hakkında zaman zaman aşk haberleri yazılıp çizilirken, iddialara ilişkin açıklama geldi. 

"İyi bir dost"

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan  Doğukan Güngör, "Hayatında biri yok mu? Rol arkadaşın Sıla Türkoğlu’yla sizi çok yakıştırıyorlar. Ve birlikte olduğunuz sık sık yazılıyor..."Sorusuna şu cevabı verdi: 

"Hayır yok, bu işin bizim Sıla’yla tanışmamıza vesile olması benim için bu işin varlığı kadar önemli. Çünkü yakından tanıma fırsatı da bulunca gerçekten müthiş bir karakter. Sıla doğru, iyi ve insanın çevresinde görmek isteyeceği biri. İyi bir dost, çok da zaman geçiriyoruz, bundan sonra da mutlaka ben onun yanında olacağım. Bu samimiyetimiz hem sahneyi hem izleyici için duyguları başka bir yere taşıyor diye düşünüyorum. Kimse kimsenin sahibi değil"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077277/sila-turkoglu-ile-dogukan-gungor-ask-yasiyor-mu-aylar-sonra-ilk-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.