Erdoğan: Bay bay Kemal'e Kandil'den selam geliyor, 'beraber yürüyeceğiz' diyorlar

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bay bay Kemal'e Kandil'den selam geliyor, 'beraber yürüyeceğiz' diyorlar. Yürüyün bakalım, nereye kadar yürüyeceksiniz." dedi.
Mevlüt Peker
|
01 Nisan 2023, Cumartesi - 19:49
Erdoğan: Bay bay Kemal'e Kandil'den selam geliyor, 'beraber yürüyeceğiz' diyorlar

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak burada bir konuşma yapan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul'un önünün kesilmeye çalışıldığını belirterek, “Bay bay Kemal kesemeyeceksin." dedi.

"Bay bay Kemal'e Kandil'den selam geliyor, 'beraber yürüyeceğiz' diyorlar. Yürüyün bakalım, nereye kadar yürüyeceksiniz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülke yönetimine dair tek müktesepleri koalisyon dönemlerindeki dermansız Türkiye olanların havsalası, birkaç ayda hastane inşa edeceğimiz gerçeğini almıyor." diye konuştu.

"Deprem binalarımızı yıkabilir, canımızdan can koparabilir ama hiçbir şey inancımızı elimizden alamaz, Türkiye Yüzyılı'nın inşası kararlılığımıza ket vuramaz." ifadelerini kullanan Recep Tayyip Erdoğan, "Depremzedelerimiz, afetin yol açtığı sorunların bir an evvel çözülmesini bekliyor. Cumhur İttifakı olarak beklentileri boşa çıkarmamakta kararlıyız." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077286/erdogan-bay-bay-kemale-kandilden-selam-geliyor-beraber-yuruyecegiz-diyorlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.