Galatasaray evinde üst üste 9. maç kazandı

Adana Demirspor maçıyla birlikte Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de evinde üst üste 9. galibiyetini de aldı.
Mevlüt Peker
|
01 Nisan 2023, Cumartesi - 22:50
Galatasaray evinde üst üste 9. maç kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, evinde Adana Demirspor ile karşılaştı. Galatasaray, mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrıldı ve böylece ligde evindeki galibiyet serisine devam ederek, üst üste 9. galibiyetini elde etti. Adana Demirspor, maç boyunca zorlandı ve Galatasaray'ın baskısına karşı koymakta güçlük çekti. Cimbom, sahasında son 12 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçlarda 11 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Nicolo Zaniolo, Adana Demirspor maçında penaltıdan attığı golle sezonun ikinci gol sevincini yaşadı. Galatasaray'ın İtalyan futbolcusu, mücadelenin 90+8. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çevirdi. Zaniolo, böylece Kasımpaşa maçının ardından Galatasaray'daki ikinci golünü kaydetti. Maça yedek başlayan İtalyan futbolcu, 65. dakikada oyuna dahil oldu. İkinci transfer döneminde Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, Adana Demirspor maçıyla birlikte Galatasaray'daki 3. resmi maçına çıktı.

Maçı Nef Stadyumu'nda 44 bin 782 taraftar izledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'ın galibiyetiyle birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Bu sonuçla Galatasaray, ligde 60 puanla liderliğini sürdürdü. Adana Demirspor ise 28 puanla 18. sırada kaldı ve küme düşme hattında yer almaya devam etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077295/galatasaray-evinde-ust-uste-9-mac-kazandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.