Bıçakla kaptanı rehin alıp otobüsü kaçırdı

Samsun'da hareketli dakikalar yaşandı. Yolcu otobüsünde kaptanı ve muavini bıçakla rehin alan şahıs, rehinelerle birlikte aracı kaçırdı.
Mevlüt Peker
|
02 Nisan 2023, Pazar - 00:37
Bıçakla kaptanı rehin alıp otobüsü kaçırdı

Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde, Zonguldak-Hopa seferi yapan bir yolcu otobüsü, bir yolcunun kaptanı bıçakla rehin alması sonucu kaçırıldı.

Olay, Samsun-Ordu karayolu üzerinde meydana geldi. Otobüste bulunan yolculardan F.K., bıçakla yolculara saldırdı ve bıçak zoruyla otobüsün kaptanını rehin alarak otobüsü kaçırdı.

Dikbıyık Jandarma Komutanlığı ekipleri alarma geçti ve Samsun-Ordu karayolunda güvenlik önlemi aldı. Jandarma ekipleri, aracı durdurmak için kaptana telefonla ulaştı ve kaptanın bıçakla tehdit edildiğini bildirmesi üzerine, yolcu indirme bahanesi ile aracın durdurulmasını sağladı.

Jandarma ekipleri araca müdahale ederken, bıçaklı şahıs kaptana saldırdı. Yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildi ve otobüs takibe alındı. Jandarma ekipleri, Çarşamba ilçe girişinde otobüsün önüne geçerek aracı durdurdu.

Şüpheli şahıs F.K., jandarma tarafından etkisiz hale getirildi ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kaptan ve muavin hafif şekilde yaralandılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077300/bicakla-kaptani-rehin-alip-otobusu-kacirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.