Alperen Ocakları Başkanı Samet Bağcının depremzedeleri ziyaretinde duygusal anlar

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, dün Hatay programları kapsamında İskenderun, Kırıkhan ve Belen bölgesinde depremden etkilenen ailelerle bir araya geldi.
Ersin Küçükbarak
|
02 Nisan 2023, Pazar - 12:32
Alperen Ocakları Başkanı Samet Bağcının depremzedeleri ziyaretinde duygusal anlar

Alperen Ocakları Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası deprem bölgesine süratle müdahale etti.

Alperen arama kurtarma ekipleri çok sayıda insanı enkazdan sağ çıkarmayı başardı.

Tüm yaralar sarılana kadar deprem bölgesinde kalacaklarını açıklayan Alperenler afetzedelere destek vermeye devam ediyor.

Bu çerçevede, Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, dün Hatay programları kapsamında İskenderun, Kırıkhan ve Belen bölgesinde depremden etkilenen ailelerle bir araya geldi.

Alperen ocakları bünyesinde faaliyet gösteren koordinasyon merkezinin kontrolünde hayat süren çadırkentleri ziyaret eden Bağcı, vatandaşların isteklerine kulak verdi.

Gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılaşan Bağcı ile bir depremzedenin diyaloğu ile duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Depremzede kadın, Alperenlerin kendilerini bir an olsun yalnız bırakmadığını söyledi.

Aşırı yağışlar sonrası yaşanan su baskınında da küçüğünden büyüğüne tüm Alperenlerin yanlarında olduğunu belirten depremzede, destek ve ilgileri için teşekkür etti.

Depremzede vatandaş, "Bütün Alperenlerin hakkını ödeyemeyiz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077345/alperen-ocaklari-baskani-samet-bagcinin-depremzedeleri-ziyaretinde-duygusal-anlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.