Destici’den ülkücü ve Türk milliyetçilerine çağrı

Cumhur İttifakı bileşenlerinden Büyük Birlik Partisi’nin sosyal medya Twitter’daki @bbpgenelmerkez onaylı hesabından, BBP lideri Mustafa Destici’nin tüm ülkücü ve Türk milliyetçisi camiaya seslendiği videosunu paylaşarak, “Zaman, devletin varlığını tehlikeye atma zamanı değildir!” ifadesini kullandı.
Mevlüt Peker
|
04 Nisan 2023, Salı - 21:43
Destici’den ülkücü ve Türk milliyetçilerine çağrı

Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici’nin sosyal medya sitesi Twitter’daki @Mustafa_Destici onaylı hesabında da yer verilen videoda Mustafa Destici şu çağrıda bulunuyor:

“Ülkücü ve Türk milliyetçisi camiamıza sesleniyorum. Bizim arkadaşlarımız, bizim ülküdaşlarımız, bizim gardaşlarımız onlar. Öfkeleriniz olabilir, kızgınlıklarınız olabilir, kırgınlıklarınız olabilir ama zaman yanlış bir kararla PKK ile iş birliği yapanların yanında durarak devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin istiklalini ve istikbalini tehlikeye atma zamanı değildir. Hiçbir ülkücü ya da Türk milliyetçisi PKK ile, hele onun siyasi şubesi HDP ile iş birliği yapan ya da onun desteğini alan bir Cumhurbaşkanı adayını desteklemez, bir ittifaka da evet demez. Bizim kapımız da, gönlümüz de hem Büyük Birlik Partisi olarak hem Cumhur İttifakı olarak milletimizin her bir ferdine ve özellikle de bütün ülkücülere tüm Türk milliyetçilerine vatanseverlere milletperverlere açıktır.”

Videoda ayrıca HDP’nin bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olduğu bizzat HDP yöneticilerinin ağzından verilirken, PKK yöneticilerinin Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını nasıl desteklediği de gözler önüne seriliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Terör örgütleriyle onları bağlantılandırmak asla doğru değildir”, “Yerel yönetim özerklik şartını mutlaka getireceğiz” ve “Biz YPG'yi terör örgütü olarak görmeyiz” ifadelerine yer verilen görüntülerde, PKK elebaşısı Mustafa Karasu’nın “Kılıçdaroğlu helalleşme diyor. Özerklik tanınacak diyor. Biz helalleşmeye hazırız. Böyle helalleşmeye biz varız.” sözlerine vurgu yapılıyor.

HDP yöneticilerinin PKK ile ilgili çıkışlarından hatırlatmaların da yapıldığı videoda Ertuğrul Kürkçü’nün, “Ben terörist demiyorum, demek zorunda da değilim.”; Selahattin Demirtaş’ın, “Daha biz, Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz, heykelini…”; Pervin Buldan’ın, “PKK bir terör örgütü değildir” ve Figen Yüksekdağ’ın, “Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz” sözlerine de yer veriliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077645/desticiden-ulkucu-ve-turk-milliyetcilerine-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.