Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'le görüştü!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı. Sarıgül, "Türkiye Cumhuriyetimizin inşallah 13. Cumhurbaşkanını ve arkadaşlarını ağırlamaktan gurur duyduk. Türkiye'yi parlamenter sisteme geçirecek adaydır. " ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
06 Nisan 2023, Perşembe - 13:35
Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'le görüştü!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı (CHP) Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve  Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül TDP Genel Merkezi'nde bir görüşme gerçekleştirdi.

İki genel başkan görüşmelerinin ardından basın açıklaması gerçekleştirdi. 

"Birlikte Türkiye'yi yeniden inşa etmemiz lazım"

Kılıçdaroğlu, "Birlikte Türkiye'yi yeniden inşa etmemiz lazım. Güzel bir görüşme oldu. Sayın Sarıgül'e ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

"13. Cumhurbaşkanını ve arkadaşlarını ağırlamaktan gurur duyduk."

Sarıgül ise, "Türkiye Cumhuriyetimizin inşallah 13. Cumhurbaşkanını ve arkadaşlarını ağırlamaktan gurur duyduk. Çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi parlamenter sisteme geçirecek adaydır. Barış kazansın, dostluk kazansın, laiklik kazansın.Türkiye Değişim Partisi olarak demokratik parlamenter sistemden yanayız. Türkiye’yi demokratik parlamenter sisteme taşıyacak en doğru aday Kemal Kılıçdaroğlu’dur.Armudun sapı, üzümün çöpü deme zamanı değil, şimdi birleşme bütünleşme zamanıdır. 14 Mayıs sabahı inşallah demokrasi kazanacak." ifadelerini kullandı . 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077847/kemal-kilicdaroglu-mustafa-sarigulle-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.