Masterchef Hasan Biltekin kimdir?

Masterchef yarışmasıyla adından bahsettiren Hasan Biltekin kimdir? Masterchef 2021 sezonunda finale kalmayı başaran Hasan Biltekin nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
07 Nisan 2023, Cuma - 15:32
Masterchef Hasan Biltekin kimdir?

Hasan Biltekin, 1995 Nevşehir doğumludur. Biltekin eğitimini Turizm ve Otelcilik lisesinde, üniversiteyi ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu tamamlayarak mezun oldu. Mslek hayatında  Biltekin, 2 yıl boyunca üniversitenin takım kaptanlığı görevini yerine getirdi ve ardından Nevşehir belediye spor kulübünde mutfak şefliği yaparak kariyerine devam etmektedir.

Masterchef macerası

Hasan Biltekin,  MasterChef yarışmasına 2 kez katılmıştır. Biltekin, ilk seferinde ilk turu geçtikten sonra ailevi problemlerden ötürü yarışmayı bırakmak zorunda kalmıştı. Biltekin, ikinci seferinde ise yarışmada finale kadar yükselebilmeyi başardı. Biltekin, Masterchef 2021 sezonunda finalist adayı olarak Eren Kaşıkçı ile finalde mücadele etti. Hasan Biltekin, yoğun mücadelenin sonunda Eren Kaşıkçı'ya yenilerek yarışmadan elendi. Hasan Biltekin, böylelikle 2021 Masterchef sezonunu ikincilikle tamamladı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077993/masterchef-hasan-biltekin-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.