Spor spikeri Hande Sarıoğlu kimdir?

Türk sunucu Hande Sarıoğlu kimdir? Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen spor spikeri Hande Sarıoğlu nereli, kaç yaşında? İşte hakkında merek edilenler.
Suat Mutlu
|
10 Nisan 2023, Pazartesi - 21:33
Spor spikeri Hande Sarıoğlu kimdir?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988'de Düzce'de dünyaya geldi. Sarıoğlu, eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat bölümünü tamamlayarak mezun oldu. 

Kariyeri

Hande Sarıoğlu, kariyer hayatına 'Aşk-ı Memnu' dizisinde konuk oyunculuk yaparak başladı. Sarıoğlu, 2010 yılında Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu yaptığı 'Çarkıfelek' programında program hostesliği yaptı. Sarıoğlu, 1 yıl sonra 2011'de 'Pasaport' programının sunuculuğunu yaptı. Daha sonra Sarıoğlu, 'Kaç Para Kaç' ve 'Böyle Çok Daha Güzelsin' programlarının da sunuculuk görevini üstlendi.

Hande Sarıoğlu, 2017 yılında Tivibu Spor'da daha sonra 2019 yılında HaberTürk TV'de faaliyet gösterdi. Sarıoğlu, 'Spor Saati' adlı programın sunuculuğunu yaptı. Fakat diğer sunuculardan biriyle tartışması üzerine Sarıoğlu programdaki sunuculuğunu bıraktı. Daha sonra Sarıoğlu şahsi sosyal medya hesabından özel hahatına dair paylaşımı sebebiyle HaberTürk kanalında ki işine son verildi.  Hande Sarıoğlu, 2022 yılı itibarıyla online bahis sitesi Oley'in Youtube kanalında program sunuculuğu ve 'Ofsayt' adlı Youtube kanalında yayın hayatına devam ediyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078334/spor-spikeri-hande-sarioglu-kimdir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.