ABB'den ​Gençlik Parkı Kültür Merkezi ile Şehir Tiyatroları'nda yenileme çalışmaları!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Parkı Kültür Merkezi ile ABB Şehir Tiyatroları binasında kapsamlı bir yenileme ve tadilat çalışması başlattı.
Ecem Çetin
|
11 Nisan 2023, Salı - 12:05
ABB'den ​Gençlik Parkı Kültür Merkezi ile Şehir Tiyatroları'nda yenileme çalışmaları!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), çeşitli kültür ve sanat etkinliklerine  ev sahipliği yapan  Gençlik Parkı Kültür Merkezi ile Şehir Tiyatroları'nda yenileme ve  tadilat çalışmaları başlattı.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde  ilk olarak tiyatro salonunun koltuk ve halı sökümü ile ıslak alanlardaki kapı, asma tavan ve seramiklerin de sökümü gerçekleştirildi. 

Bunların ardından alçı boyama çalışmaları yapıldı ve yüzde 70’i tamamlandı.
Elektrikte kablolama işlemlerinin devam ettiği proje kapsamında Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nun yükseltilmiş döşeme statik hesabı da yapıldı, imalatına başlanacak.

ABB Şehir Tiyatroları binasında da ıslak alanlardaki kapı, seramik, asma tavan sökümü imalatları ve tesisat demontajları gerçekleştirilip altyapısı oluşturuldu. Ekipler ayrıca seramik imalatının yüzde 90’ını ve alçı boyama çalışmalarının yüzde 70’ini tamamladı. Tesiste elektrikte kablolama işlemleri devam ederken alüminyum doğrama ve kapı kasalarının da ölçüleri alındı.

Ramazan Bayramı’nın ardından Şehir Tiyatroları binasının çatı, fuaye alanı alçı boya ve çevresinde andezit imalatları başlayacak.

Gençlik Parkı Kültür Merkezi ile Şehir Tiyatroları’nın binalarında gerçekleştirilen kapsamlı yenileme ve tadilat çalışmalarının yeni kültür sanat sezonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078387/abbden-genclik-parki-kultur-merkezi-ile-sehir-tiyatrolarinda-yenileme-calismalari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.