Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi’ni açtı

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “7’li bir masa kurdular. Kumar masası. Yetmedi, PKK’sından, FETÖ’süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar… Selo’yu çıkaracaklarmış, çocuk katilini çıkaracaklarmış. Kardeşlerim, benim milletim bu çocuk katilini dışarı çıkarma sözü verenlerle beraber olur mu? Bu Selo ile berabere olur mu?.. Bay Bay Kemal ‘300 milyar dolar getireceğim’ diyerek ülkeyi tefecilere kendisi pazarlamıyor mu?” diye konuştu.
Mevlüt Peker
|
15 Nisan 2023, Cumartesi - 19:00
Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi’ni açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’nde Şehir Hastanesi’nin açılışında konuştu. Bin 218 yatağı, deprem izolatörlü modern inşaatı ve her türlü imkana sahip birimleriyle Kocaeli Şehir Hastanesi'nin her türlü moderniteye sahip olduğunu belirten Erdoğan, buradan ülkemizin parası olanlara seslenerek, hastalarını Cleveland’a göndermemeleri gerektiğini belirtti. Erdoğan, Türkiye’yi sağlık alanında sadece kendi vatandaşına hizmet etmekle kalmayıp, küresel cazibe merkezi haline dönüştürmekte kararlı olduklarını vurguladı.

Erdoğan, muhalefetin bu konudaki iftira ve yalanlarına da değindi. Hatay'da inşaata başladığı hastanenin temelinden bir fotoğraf karesiyle, kendilerini ters köşe yapmak isteyen kendini bilmezler olduğunu söyleyen Erdoğan, “Bakalım dalgasını geçtikleri temelin üzerinde yükselen hastane açıldığında, bunu yapanlar, çıkıp milletimizden özür dileme onurunu gösterebilecek mi?” diye sordu.

Erdoğan, Türkiye'nin asrın felaketi 6 Şubat depreminin yükünün altından devletinin gücü, kurumlarının kapasitesi ve insanlarının fedakarlığı sayesinde ayağa kalktığını ve Türkiye'nin 21 yılda elde ettiği demokrasi ve kalkınma kazanımlarına bakarak muhalefetin esip gürlüyor olmasına anlam veremediğini söyledi.

Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, 7’li bir masa kurdular, kumar masası kurdular, PKK'sından, FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar ve emperyalistlerin, tefecilerin desteğini aldılar. Bu koalisyonda her şeyin olduğunu ancak milletin kendisinin olmadığını belirten Erdoğan, koalisyonun vizyonunun ve programının olmadığını söyledi.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘300 milyar dolar getireceğim' vaadini eleştirerek, "Bay Bay Kemal ‘300 milyar dolar getireceğim’ diyerek ülkeyi tefecilere kendisi pazarlamıyor mu? Kim sana bu sözü veriyor?" diye sordu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078905/erdogan-kocaeli-sehir-hastanesini-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.