Akşener’in Danışmanı: FETÖ ve PKK ile memleketi pazarlayanlara izin vermeyeceğiz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar 37.732 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. "Mesele parti değil zihniyet meselesi" diyen Hulusi Akar, "Teröristler iki gece aynı yerde yatamıyor, Mehmetçiğin nefesi enselerinde" ifadelerini kullandı. AK Parti'ye geçen Meral Akşener'in Danışmanı Özvarinli ise, "FETÖ'cülerle ne de PKK'yla sırt sırta oturup bu memleketi pazarlayanlara izin vermeyeceğiz" diye konuştu.
Mevlüt Peker
|
15 Nisan 2023, Cumartesi - 21:55
Akşener’in Danışmanı: FETÖ ve PKK ile memleketi pazarlayanlara izin vermeyeceğiz

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği aday tanıtım toplantısında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar konuştu. Toplantıda, AK Parti'nin son 21 yılda gerçekleştirdiği başarılardan bahsedildi ve Türkiye'nin uluslararası alanda önemli bir rol oynadığına vurgu yapıldı.

Mehmet Özhaseki, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim gününe kadar adaylarla birlikte olacaklarını ve millet, ümmet, vatan, bayrak ve ezan diye bir derdi olduğunu belirtti. Özhaseki, AK Parti'nin son 21 yılda gerçekleştirdiği başarılardan bahsederek, "Bizim iktidarımız döneminde ortaya koyduğumuz, yeni anlayışlarla bu vatanın her karış toprağına imzamızı attık. Hepinizden Allah razı olsun. Bütün AK Parti ailesi olarak başınızı dik tutun. 80 yıl boyunca Türkiye Cumhuriyeti'ne neler yapılmışsa 20 yıllık iktidarımız döneminde emin olun kat kat fazlasını yaptık" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde uluslararası alanda bir özne haline geldiğini söyledi. Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü olması gerektiğine vurgu yapan Akar, "Güçlü Türkiye büyük Türkiye için hepimizin daha çok çalışması lazım" diye konuştu. Terörle mücadelede Mehmetçik'in büyük başarılar elde ettiğini belirten Akar, "Mehmetçik 24 Temmuz 2015'ten itibaren 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdi ve getirmeye devam ediyor" dedi.

Akar, Türkiye'nin savunma sanayisinde geldiği noktayı da değerlendirerek, "Artık durmak yok yola devam. Biz kimseye muhtaç olmadan ihtiyaçlarımızı karşılayacağız inşallah" ifadesini kullandı. Ayrıca, Türkiye'nin diplomasi alanındaki başarılarına da değinen Akar, Rusya-Ukrayna savaşının neden olduğu küresel çaptaki gıda krizinin Türkiye'nin girişimleri sonucunda çözüldüğünü belirtti.

Toplantıda ayrıca, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanlarından Hasan Sami Özvarinli’nin de AK Parti'ye katılması sebebiyle rozet takma töreni düzenlendi. Rozeti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından takılan Hasan Sami Özvarinli; "Bugün sizin aranızda bulunmaktan dolayı büyük bir şeref duyuyorum. 2 evlat babası olarak bu memleketin sahiplerine, bu memleketin toprak altında yatan evlatlarına ihanet edecek 1 dakika vaktim olmadığı kanaati içerisinde buraya gelmekten şeref duyuyorum. 30 gün içerisinde bu kardeşiniz durmayacak ve Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülerle ne de PKK'yla sırt sırta oturup bu memleketi pazarlayanlara izin vermeyeceğiz. Her insan doğruyu söyleyemez, cesaret ister. Ama her insan yanlışı gördüğü zaman sırtını dönmeyi bilmeli. Biz hem doğruyu söylüyoruz hem sırtımızı dönüyoruz" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078917/aksenerin-danismani-feto-ve-pkk-ile-memleketi-pazarlayanlara-izin-vermeyecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.