Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye romantik doğum günü mesajı!

Bülent Şakrak, eşi Ceyda Düvenci'nin doğum gününü duygusal bir mesaj ile kutladı. Şakrak, "Ben senin sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır... Seni hiç bırakmayacağım.' İyi ki doğdun çocuklarımın annesi" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
17 Nisan 2023, Pazartesi - 09:54
Bülent Şakrak'tan Ceyda Düvenci'ye romantik doğum günü mesajı!

Mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde çiftlerinden olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, uzun zamandır boşanacakları iddiasıyla gündeme geliyordu... 

Düvenci, geçtiğimiz günlerde ayrılık iddialarına ilişkin  açıklama yaparak, kesin bir dille yalanladı.

Son olarak Bülent Şakrak, 46 yaşına giren eşinin doğum gününü romantik bir mesajla kutladı. 

"Ben senin sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım"

Eşi ile çekildikleri kareleri paylaşan Şakrak, şu ifadeleri kullandı;

"Fotoğraf 2014 ve kutladığımız ilk doğum günün. Aradan 9 yıl geçti, Melisa büyüdü, Ali doğdu, yaşam aktı envai çeşit şey yaşandı, gezildi, dolaşıldı, çalışıldı, çabalandı, yaş alındı ancak yaşlanılmadı falan... Bu süreçte senin hayata tutunma biçimin, inadın, anneliğin ve gayretin hiç değişmedi. Bu nedenle evdeki ben ve cümle canlının (kediler, köpekler, fareler, çocuklar) sana olan hayranlığı da hiç bitmedi. Yeni yaşının da sana daha öncekiler gibi şans, bereket ve çokça huzur getirmesini diliyorum ve seni gerçekten çok seviyorum. Cemal Süreyya'nın dediği gibi; 'Ben senin sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır... Seni hiç bırakmayacağım.' İyi ki doğdun çocuklarımın annesi."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079039/bulent-sakraktan-ceyda-duvenciye-romantik-dogum-gunu-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.