İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Ankara'da konuştu!

Ankara'da seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Meral Akşener, "14 Mayıs akşamı bu ucube sistemin gittiği, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saygıyla yolcu edildiği, Sayın Kılıçdaroğlu'nun alkışla makamına oturduğu bir akşam olacak.15 Mayıs sabahı bu ülkeye güneş doğacak" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
17 Nisan 2023, Pazartesi - 14:55
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Ankara'da konuştu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara milletvekili adaylarından Onur  Hondoroğlu'nun Öveçler'deki seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuştu. 

14 Mayıs seçimlerinin önemli olduğunu ifade eden Akşener, " Parlamenter sisteme geçişin son defa konuşulduğu bir seçim. AK Parti’ye oy veren ve sayın Erdoğan’ı çok seven arkadaşlara sesleniyorum. " dedi. 

"15 Mayıs sabahı bu ülkeye güneş doğacak"

Akşener'in konuşmasından satır başlıkları; 

"14 Mayıs akşamı bu ucube sistemin gittiği, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saygıyla yolcu edildiği, Sayın Kılıçdaroğlu'nun alkışla makamına oturduğu bir akşam olacak.15 Mayıs sabahı bu ülkeye güneş doğacak. İYİ Parti bu ülkenin sigortasıdır, emniyet supabıdır. Onun için İYİ Parti'yi birinci parti çıkaracağız ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de başbakan olacak."

"Türkiye öyle bir coğrafyada ki milletle kavga edeceğimize, bütün sınırdaşlarımızla dövüşeceğimize, onlarla ticaret, üretim yapsak. Türkiye'nin, birinci sınırdaşlarıyla 7 trilyon dolarlık ticaret hacmi var. Avrupa'yı ve Asya coğrafyasını koyduğunuzda 21 trilyon dolarlık bir ticaret hacmi var. Bunu başardığınız gün bir kişi işsiz kalır mı? Kalmaz. Bir genç yurt dışına gitmek ister mi? İstemez. Doktorlarımızı her gün dövdüren bir zihniyetin ortadan kalkması demek."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079082/iyi-parti-lideri-meral-aksener-ankarada-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.