Damla Ersubaşı, kanıtlarını sunarak Müge Işık'a suç duyurusunda bulundu

Damla Ersubaşı, eşi Sönmez Işık'a müstehcen fotoğrafını gönderdiğini ileri süren yakın arkadaşı Müge Işık hakkında suç duyurusunda bulundu
Ecem Çetin
|
17 Nisan 2023, Pazartesi - 15:15
Damla Ersubaşı, kanıtlarını sunarak Müge Işık'a suç duyurusunda bulundu

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Damla Ersubaşı hakkında ortaya atılan iddianın yankıları sürüyor. 

Ersubaşı'nın yakın arkadaşı Müge Işık, oyuncuyu eşine müstehcen fotoğraf yollamakla suçladı ve şu ifadeleri kullandı; 

"Bana sığındın ben seni buraya taşıdım paralarını ben verdim. Benim kocama nasıl göz dikersin lan? Ben Sönmez Işık'la evliyim kendine gel... Sen gecenin 3'ünde nasıl benim kocama müstehcen fotoğraf atarsın? Sen hani kocanın ailesini bir milyon dolandırdın ya ben her şeyi ispatlayacağım."

İddianın hedefindeki Damla Ersubaşı ise, konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Hakkımda yazılan ve kişilik haklarımı ve beni itibarsızlaştırmak için yapılan yalan eylemlerin hepsi için hukuki işlemleri başlatmış bulunmaktayım. Hukuki süreci sizlerle en kısa sürede paylaşacağım"

Ersubaşı yaşananlarından soluğu Eskişehir Adliyesi'nde aldı.  Avukatı Ali Önal ile birlikte gelen Ersubaşı, kanıtlarını sunarak şikayetçi oldu.

"Kimse elinin kirini benim üstümden temizlemesin"

Adliye çıkışı gazetecilere açıklama yapan Damla Subaşı, "Kimse elinin kirini benim üstümden temizlemesin. Bugüne kadar hiçbir yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üstünde duran iki çocuğuna bakan bir anneyim” ifadelerini kullandı. 

" Kimse bana iftira atmasın. Atıyorsa da ispatlasın"

Elindeki tüm kanıt ve evraklar ile şikayetçi olduğunu, sürecin artık mahkemede devam edeceğini belirten Ersubaşı, "Bütün şikayetlerimizi yaptık. Davalarımız açıldı. Bendeki bütün deliller de mahkemede. Kimin delili varsa göstersin, ben hepsini sundum. Kimse kendini benimle temizlemesin. Kendi aile sorunları beni ilgilendirmiyor. Benim dostum, arkadaşım dediğim insan. Ama kendi çamurunu kimse benimle temizlemesin. Bence bunu söylemem çok yeterli olacaktır. Detaya giremiyorum. Her şey zaten mahkemede. Konuşmam ne gerekirse hepsini ben delilli zaten söylerim. Ama delillerimin hepsini sundum. Varsa insanların elinde bir delil onlar da sunsunlar. Kimse benim üstümden yürümesin. Ben bugüne kadar ne çocuklarıma, ne kendime, ne anneme babama, aileme yakışmayacak hiçbir davranışta bulunmuş bir kadın değilim. Yapılan şey tamamen kadının kadına yaptığı bir şiddet ve gerçekten burada da yine görüyoruz kadının en büyük düşmanı kadın. 18 yaşımdan beri ben kendi paramı çalışıp kazanan bir insanım. Kimse bana iftira atmasın. Atıyorsa da ispatlasın. Ben ispatladım mesela. Bana atılan iftiraların hepsini herkes ispatlasın. Seni öldüreceğim, şu kadar saatin var gibi tehditler aldım. Bunların hepsi delilli bir şekilde zaten sunuldu. Herkes de gördü. Şu saatten sonra da kimse beni arayıp da geri çekelim davayı, uzlaşalım gibi bir şey lütfen söylemesin. Çünkü ben 3 gün boyunca yaşadığım psikolojik şiddeti ben bilirim ve benim çocuklarım bilir" açıklamasında bulundu 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079086/damla-ersubasi-kanitlarini-sunarak-muge-isika-suc-duyurusunda-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.