Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce açıklaması!

"Aday olduğu için Muharrem İnce'ye sinirli misiniz?" CHP Lideri, "Kendisine saygı gösteriyorum, ayrı yol çizdiği için. Herhangi bir kırgınlığım da zaten söz konusu olamaz. Doğru da değil. Ama bir şeyi iyi düşünmemiz lazım. Eğer biz gerçekten Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor koşullarda Türkiye'yi çıkaracaksak birleşmek gerekiyor." Yanıtını verdi.
Ecem Çetin
|
17 Nisan 2023, Pazartesi - 16:44
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Ankara'da düzenlediği  "Değişim Senin Elinde" etkinliği ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu.  

Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 18-22 yaş arasındaki 200’ün üzerinde gencin katıldığı buluşmada soruları yanıtladı. 

"Aday olduğu için Muharrem İnce'ye sinirli misiniz? Bir de seçim ikinci tura kalacak diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?" Sorusuna CHP Lideri, şunları söyledi;

"Kendisine saygı gösteriyorum"

"Bir hiç kimseye sinirlenmem. O konuda emin olabilirsin. Muharrem Bey'le elbette ki benim uzun süre devam eden bir arkadaşlığım da var, grup başkan vekilliğimizi yaptı. Ayrı yol çizdi. Kendisine saygı gösteriyorum, ayrı yol çizdiği için. Herhangi bir kırgınlığım da zaten söz konusu olamaz. Doğru da değil. 

"Birleşmek gerekiyor"

"Ama bir şeyi iyi düşünmemiz lazım. Eğer biz gerçekten Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor koşullarda Türkiye'yi çıkaracaksak birleşmek gerekiyor. O nedenle gittiğim yerlerde gençler birleşe birleşe kazanacağız diye slogan atıyorlar. Bence en doğrusu da bu. Birleşmek ve Türkiye'yi içinde bulunduğu bu olumsuz tablodan tümüyle çıkarmak. En büyük arzum bu."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079098/kemal-kilicdaroglundan-muharrem-ince-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.