Erdoğan: Mutfakta video çekmekle, otobüs kapısında dans etmekle…

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gençlik Buluşmaları” çerçevesinde tertiplenen iftar programında bir konuşma yaptı. Erdoğan, mutfakta video çekerek ya da otobüs kapısında dans ederek değil onların geleceklerine yatırım yapmakla gençlerin anlaşılabileceğini ifade etti.
Mevlüt Peker
|
18 Nisan 2023, Salı - 21:29
Erdoğan: Mutfakta video çekmekle, otobüs kapısında dans etmekle…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi'nde Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftar Programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin yerli ve milli SİHA gemisi TCG Anadolu’nun Ramazan Bayramı'nın ardından bir zaman daha Sarayburnu'nda halkın ziyaretine açık olacağını belirtti.

Togg'un üretimi ve piyasaya girmesiyle Türkiye otomobil sektöründe değişen trendleri ilk kez zamanından önce yakaladığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete yönelik eleştirisinde; gençleri anlamanın, mutfakta video çekerek ya da otobüs kapısında dans ederek değil onların geleceklerine yatırım yapmakla olacağını ifade etti.

Erdoğan, 14 Mayıs'ta gençlerin, tekaüt vakti çoktan geçen 7'li koalisyonu artık siyasetten de ıskartaya ayıracağına olan inancını dile getirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079252/erdogan-mutfakta-video-cekmekle-otobus-kapisinda-dans-etmekle
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.