Murat Köse'den 23 Nisan mesajı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 23 Nisan vesilesiyle yayımladığı mesajında "Büyük Türk Milleti, Türkiye yüzyılında emin adımlarla geleceğe koşacak kuvvet ve kudrete sahiptir" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
23 Nisan 2023, Pazar - 15:30
Murat Köse'den 23 Nisan mesajı

Mamak Belediye Başkanı ve ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Murat Köse'nin bayram mesajında şu ifadeleri kullandı:

Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda atılan ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

İstiklal ve istikbal için verdiğimiz "Kurtuluş" mücadelemizin yürütülmesinde büyük gayret ve çaba gösteren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Gazi Meclisin her bir değerli ferdini sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.

Biliyoruz ki Büyük Türk Milleti, Türkiye yüzyılında emin adımlarla geleceğe koşacak kuvvet ve kudrete sahiptir. Birlik ve beraberlik içinde ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacağımızdan şüphemiz yok.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 103. açılış yıl dönümünü ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum...

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079733/murat-koseden-23-nisan-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.