Etimesgut’ta halk otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü

Başkent Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, özel halk otobüsü ile aniden karşısına çıkan bir otomobilin çarpışmasından mütevellit meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.
Mevlüt Peker
|
23 Nisan 2023, Pazar - 22:04
Etimesgut’ta halk otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü

Trafik kazası, başkent Ankara’nın Etimesgut ilçesi Atayurt Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgilere göre, halk otobüsü, dört yoldan yüksek hız ile gelen İlhan Gül yönetimindeki otomobile yandan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil 5 metreden fazla sürüklenirken, sürücü ise otomobil içinde sıkıştı.

Çevrede bulunan görgü tanıklarının kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi, itfaiye ekibi ve ambulans yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edilen sürücünün naaşı hastane morguna götürüldü.

Trafik kazasının görgü tanıklarından Mustafa Yıldırım isimli vatandaş, trafik kazasında her iki aracın da yüksek hızla ilerlediğini kaydederek, “Aşırı derecede yüksek bir ses geldi. ben hemen, otobüsten daha kimse inmeden koşarak arabaya koştum. Şoförün boynundan nabzına baktım ama hissetmedim. Kalbine baktım gene bir his yoktu. Otobüs araç şoförünü solundan vurmasına rağmen sağ taraftan kafasını çarpmıştı ve kanaması vardı. Adam anında ölmüş zaten." dedi.

Trafik kazası görüntüleri ise çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Diğer taraftan güvenlik güçleri trafik kazasıyla ilgili olarak inceleme başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079764/etimesgutta-halk-otobusu-ile-otomobil-carpisti-1-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.