Türkiye'den yeni hamle...

Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli bugün Bursa'da atılacak.
Ankara Masası
|
24 Nisan 2023, Pazartesi - 08:28
Türkiye'den yeni hamle...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ''Nasıl Türkiye'nin otomobilinin fabrika temelini attık, şimdi otomobiller üretiliyor, batarya fabrikasının da inşaatına başlayacağız. Önümüzdeki sene Türkiye kendi bataryalarını üretecek. Hem kendi kullanacak hem dünyaya ihraç edecek.'' dedi.

AK Parti Bursa 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı da olan Bakan Varank, Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki AK Parti Seçim Ofisi açılışında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 yıldır ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için adeta ömrünü verdiğini söyledi.

Her zaman üretimden, taş üstüne taş koymaktan yana olduklarına belirten Varank, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin kader seçimi olduğunu kaydetti.

Varank, tam bağımsız bir Türkiye için bu seçimin önemli olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşte bu kader seçiminde bize çok iş düşüyor. Bizim kapı kapı dolaşmamız lazım. Onlara en güzel şekilde anlatmamız lazım. Bu PKK'yla pazarlık yapmaya bile yeltenen yedili koalisyona 'oy vermeyin' dememiz lazım. Bakın bunlar kapalı kapılar ardında pazarlıklar yapıyorlar. Ne diyor Kılıçdaroğlu? 'Selahattin Demirtaş'ı ben hapisten çıkaracağım' diyor değil mi? Sen kimsin ki hapisteki bir adamı çıkarıyorsun? Sen yargıya müdahale mi edeceksin? Demek ki bunların niyetleri başka. Bunlara fırsat vermememiz lazım. Türkiye'nin Yüzyılı'nı inşa edeceksek yolumuza kararlı bir şekilde devam etmemiz lazım. İnşallah bu yürüyüşü aynen devam ettireceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079791/turkiyeden-yeni-hamle
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.