Akar: Teröristlerle pazarlık olmaz

Kayseri Ticaret Odası'nın Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Kandil'den bazılarının çıkıp talimat vermesi, bir partinin bunu alması ve Millet İttifakı'nın da buna itibar etmesi ve ona göre 'teröristleri çıkaracağız' gibi birtakım söylemler geliştirmesi, kazanımlarımızı kaybetmek, 30 sene öncesine dönmek demek. Teröristlerle pazarlık olmaz" dedi.
Mevlüt Peker
|
26 Nisan 2023, Çarşamba - 23:17
Akar: Teröristlerle pazarlık olmaz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Ticaret Odası'nın Olağan Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, terörle mücadeleye vurgu yaparak, terörle mücadelenin sonunu getirmekte azimli, kararlı ve buna muktedir olduklarını belirtti. Bakan Akar, Kandil'den bazılarının talimat vermesi, bir partinin bunu alması ve Millet İttifakı'nın da buna itibar etmesi ve "teröristleri çıkaracağız" gibi birtakım söylemler geliştirmesinin, kazanımların kaybedilmesine sebep olacağını ve 30 yıl öncesine dönülmesi anlamına geldiğini ifade ederek, "Teröristlerle pazarlık olmaz." dedi.

Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, teşviki ve desteğiyle yerli ve milli savunma sanayinde önemli başarıların elde edildiğini, son olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine TCG Anadolu'nun teslim edilmesinin büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Bakan Akar, oy kullanırken ülkenin bekası, güvenliği ve geleceğini düşünmek gerektiğini, bu kadar şehit verdikten sonra tekrar başa dönmenin ağır bir sorumluluk olacağını kaydederek, güçlü ve büyük Türkiye için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

"Bizim bağın koruğu daima kıymetlidir. Biz yaptık bunu. Bizim mühendisimiz, işçimiz yaptı, memleketimizin evladının sermayesi ile yapıldı. 'Efendim daha iyisi var'. Tamam daha iyisini de yapalım, yerimizde oturmayalım. Olumsuz yaklaşımlar hiç uygun değil." diyen Akar, terörle mücadelede gelinen noktanın kolay olmadığını, Mehmetçiğin teröristin ensesinde olduğunu ve terörle mücadelede kararlılıkla yoluna devam edileceğini belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080128/akar-teroristlerle-pazarlik-olmaz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.