Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Demokrasi Bileti' paylaşımı

Sosyal medya hesabından hayata geçirilen Demokrasi Bileti uygulamasına destek çağrısında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Her bağış, bir bilet demek. Haydi Türkiye sandıktan değişimi birlikte çıkaralım!" dedi.
Ecem Çetin
|
29 Nisan 2023, Cumartesi - 11:58
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Demokrasi Bileti' paylaşımı

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’in, “Demokrasi Bileti, imkansızlığa mahkum edilen gençler oy kullanabilsin diye ortaya çıktı. Oyunun rengini değil, oy kullanmanı önemsiyoruz. Çünkü en doğru kararı vereceğini biliyoruz. 1 oy farkla hak ettiğin geleceği yaşayabilirsin #DeğişimSeninElinde” paylaşımını alıntılayarak  Demokrasi Bileti uygulamasına destek çağrısında bulundu.

"Sandıktan değişimi birlikte çıkaralım"   

Kemal Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı;

"İkametinin bulunduğu şehrine gidip oy vermek isteyen binlerce öğrenci var ama otobüs biletleri ateş pahası. Demokrasi Bileti uygulaması ile öğrencilere destek olabilirsiniz. Her bağış, bir bilet demek. #HaydiTürkiye sandıktan değişimi birlikte çıkaralım!"


http://www.ankaramasasi.com/haber/2080431/kemal-kilicdaroglundan-demokrasi-bileti-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.