Komşuların kavgasında kan aktı

Ankara'da bir bekçi husumetli olduğu komşusu taşınırken çıkan tartışma konusu rastgele ateş etti. Kurşun isabet ettiği bir kişi ağır yaralandı.
Ankara Masası
|
30 Nisan 2023, Pazar - 09:00
Komşuların kavgasında kan aktı

Olay, Altındağ ilçesinin Karapürçek Mahallesi’nde meydana geldi. 

İddialara göre, bir süredir komşuları Elmas K.'nın iftira ve saldırılarına maruz kaldığını öne süren Hasan ve Kadriye G. çifti evlerinden taşınma kararı aldı. Çift taşınma sürecinde  Murat Türkmen (44) ile oğlu İsa Mert Türkmen’den yardım istedi.

Eşyaların taşındığı sıra yardıma gelen Murat Türkmen ile Elmas K. arasında tarışma çıktı.  Kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüşen olaya Elmas K.’nin eşi Sefa K. de dahil oldu.

Bekçi olarak görev yapan  Sefa K., tartışmanın büyümesi üzerine Günaydın ve diğer kişilere biber gazı sıktı.   Bununla da yetinmeyen Sefa K., dışarıya kaçan komşusu ile eşyaları taşımaya gelen arkadaşlarına tabancasıyla rastgele ateş etmeye başladı.

Kurşunlardan birisi   Murat Türkmen’in kaburgasına isabet etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerin sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Türkmen ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

 Saldırgan bekçi ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Psikolojik sorunlarının olduğu iddia edilen Elmas K.'nın  sürekli evlerine zarar verdiklerini ve polise şiddet gördüğüne dair asılsız ihbarlarda bulunduğu belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080502/komsularin-kavgasinda-kan-akti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.