Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a "Ankara’yı pislik götürüyor"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Millet İttifakı'nın seçim kampanyasına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başkenti hizmetsiz bıraktığını belirterek " İşini yapamıyorsan göreve yapmak için seçildiğin şehrine hizmet edemiyorsan o zaman görevi bırakacaksın" çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
05 Mayıs 2023, Cuma - 11:44
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a "Ankara’yı pislik götürüyor"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sosyal medya hesabından Millet İttifakı'nın seçim kampanyasına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik paylaşımda bulundu.

Yavaş'ın kampanya sürecinde Ankara'yı yalnız bıraktığını iddia eden Altınok "Ankara’da şu an maalesef Büyükşehir Belediye Başkanı yok. İlgili kişi, Türkiye’yi gezerken, televizyonları gezerken Ankara’yı pislik götürüyor. Çok sayıda vatandaşımız; yollardan, medeniyetin olmazsa olmazı kanalizasyondan şikayetçi. Şehrimizin farklı noktalarında karşılaştığımız kardeşlerimiz, taleplerinin yerine getirilmediğini, sorunlarının çözülmediğini söylüyor. " diye yazdı.

" Görevi bırakıp, Demirtaş'ın avukatlığını yapabilirsin"

Yavaş için "Selahattin Demirtaş’a af dileyen, af isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı; Selahattin Demirtaş’ın avukatlığına soyunmuş artık." ifadelerini kullanan Altınok, şöyle devam etti;

"Bir kez daha sesleniyorum “Selahattin Demirtaş, Hendek olaylarının kışkırtıcı provokatörüdür. Bu olaylarda onlarca vatandaşımızı kaybettik, devletimizin milyarlarca zararı oldu. Kamu binaları ve devletin yanında olan; Türk, Kürt kardeştir, bu oyunlara gelmeyeceğiz, diye Diyarbakırlı vatandaşlarımızın iş yerleri yağmalandı. İşini yapamıyorsan göreve yapmak için seçildiğin şehrine hizmet edemiyorsan o zaman görevi bırakacaksın. Büyükşehir Belediye Başkanlığına vekaletten bir seçilecek, o zaman sen gidip Selahattin Demirtaş’ın vekaletini alıp avukatlığını yapabilirsin!"

" Maalesef başkentimize yazık oldu"

Ankara'nın beş yılı gittiğini aktaran Altınok "Maalesef başkentimize yazık oldu. Ortada eser yok, ortada hizmet yok. Bu şehir için bütçe ar, hükümetten gelen milyarlarca lira para var ama bu gelen paranın karşılığında maalesef Ankara’ya katma değer, vizyon kazandıracak eser ve proje yok. Değerli dostlar bu durumu sizlerin vicdanına havale ediyorum." ifadelerini kaybetti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081129/turgut-altinoktan-mansur-yavasa-ankarayi-pislik-goturuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.