Ankara'da başörtüsü nedeniyle saldırıya uğrayan kadın o anları anlattı

Ankara’da başörtüsü takması sebebiyle iki kadın tarafından saldırısına uğrayan Ayfer Çekmez, telefonla konuştuğu için kendilerine saldıranların "Az kaldı, 6 gününüz kaldı, sizi göndereceğiz. Burası bizim ülkemiz, burada bağıra bağra konuşamazsın" dediğini aktardı.
Ankara Masası
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 15:14
Ankara'da başörtüsü nedeniyle saldırıya uğrayan kadın o anları anlattı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde başörtüsü taktığı için saldırıya uğradığı iddia edilen 40 yaşındaki  Ayfer Çekemez o gün yaşananları anlattı.

H.D. ile N.Ş. isimli kadınların kendisine telefonla konuştuğu sırada "Az kaldı, 6 gününüz kaldı, sizi göndereceğiz. Burası bizim ülkemiz, burada bağıra bağra konuşamazsın" dediğini aktaran Çekemez, kavganın da bu sözlerin ardından başladığını aktardı.

Aldığı darbeler sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Çekmez, çevredekilerin araya girmesiyle ellerinden kurtulduğunu belirtti.

Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

“Başörtümü yere attıktan sonra tekrar darp ettiler”

İHA'ya olayla ilgili konuşan Ayfer Çekmez, “Kursuma doğru gidiyordum. Arkamdan birilerinin geldiğini fark ettim. Telefonda konuşurken bir kadın bana laf attı. İlk başta ne dediğini anlamadım. Biraz daha ileriye gitti. Bana yüksek bir sesle, ‘Sen benim ülkemde böyle bağırarak konuşamazsın’ dedi. Ben de, 'Burası benim de ülkem' diyerek karşılık verdim. Ardından da bana hakaret etti. Ben de karşılık verdim. İki kadın bir anda bana saldırmaya başladı. Başörtüme saldırdılar. Yüzüme yumruk attılar, tırmaladılar. Tokatladılar beni. Her yerim yara içerisinde kaldı. Kendimi koruyamadım. Kendilerini de tanımıyordum, ilk defa gördüm. Oradaki kadınların birisi elindeki poşetten çıkardığı sert cisimle bana saldırdı. Ben de kendimden geçtim. Başörtümü yere attıktan sonra tekrar darp ettiler. Kendimi koruyamayınca bağırdım, 'Başörtüme saldırdılar' dedim. Kendimde değildim. Yerde otururken gittiklerini gördüm. Polisin geldiğini öğrenince önlerini kesmeye çalıştım. Bana tekrar saldırdılar. İçlerinden birisi kaçtı. Ben de diğerinin önünü kesmeye çalıştım, yine beni darp etti. Boynuma, enseme, yanaklarıma, boynuma, yüzüme, bileklerime, parmaklarıma darbe aldım. Kendilerinden şikayetçi olduk. Bu böyle kalmasın. Bu kişilerin ceza almasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081809/ankarada-basortusu-nedeniyle-saldiriya-ugrayan-kadin-o-anlari-anlatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.