Plan işe yarayacak mı? Aldatmak, bu akşam ATV'de

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender ve Yusuf Çim'in başrolde olduğu bu akşam yeni bölümüyle ATV'de!
Ecem Çetin
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 17:28
Plan işe yarayacak mı? Aldatmak, bu akşam ATV'de

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve perşembe akşamları ilgiyle izlenen  bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Mualla söyledikleriyle Güzide’nin bütün dünyasını alt üst eder. Kızını yalnız bırakmamaya kararlı olan Güzide bir çıkış yolu bulmak için harekete geçer. Oylum, annesinin desteğini arkasında hissetmesiyle birlikte ailesine sıkıca kenetlenir. Güzide ve çocukları çözüm arayışındayken, ailesini yeniden kazanmak isteyen Tarık’tan onlara büyük bir yardım gelir. Ancak bu yardım, Sezai’nin pek hoşuna gitmeyecektir. Sezai, Tarık ile ilgili öğrendiklerinden sonra geçmişin hesabını kapatmak için soluğu onun yanında alır. Güzide, Ozan ve Oylum buldukları çözüm yolu için büyük bir plan kurarlar.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı diziyi, Yıldız Tunç, Atilla Özel, N. Selena Çağlayan kaleme alır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Murat Saraçoğlu oturuyor. 

Oyuncu kadrosu; Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Aras Aydın (Behram), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), Defne Samyeli (Elmas), Asena Girişken (Yeşim Denizeren), Cem Sürgit (Ümit Özgüder), Meltem Baytok (Nazan Tokluca), Burcu Söyler (Selin), Burak Acar (Mesut), Canan Ürekil (Zeynep), Masal Ayşe Gencer (Öykü)

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081827/plan-ise-yarayacak-mi-aldatmak-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.