Mauro Icardi'nin bonservisini belirledi

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin kulübü Paris Saint Germain'den (PSG), oyuncunun bonservisini 10 milyon euro olarak belirledi.
Ankara Masası
|
12 Mayıs 2023, Cuma - 10:12
Mauro Icardi'nin bonservisini belirledi

Galatasaray'ın sezon başında Fransa'nın Paris Saint Germain (PSG) takımından kiraladığı Mauro Icardi, başarılı performansıyla taraftarın sevgilisi haline geldi.

Yönetimde yıldız futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak için harekete geçti. 30 yaşındaki futbolcunun Haziran 2024'e kadar haklarını elinde bulunduran PSG'de  Mauro Icardi'yi satmaya sıcak bakıyor.

Bonservisi belli oldu

İspanyol yayın organı Fichajes'in haberine göre, PSG İcardi'nin bonservisini belirledi. PSG bonservis bedeli olarak 10 milyon euro talep edecek. Galatasaray yönetiminin de şartları zorlayarak yıldız futbolcuyu kadrosunda tutmağı isteği içinde olduğu vurgulandı.

Milan da peşinde

Ancak yıldız oyuncuyla ilgilenen tek takım Galatasaray değil. İddialara göre İtalyan devi Milan da Icardi'yi transfer etmek istiyor. Inter'de forma giydiği dönemde Serie A'ya damga vuran tecrübeli futbolcunun da İtalya'ya dönme fikrini cazip bulduğu iddia ediliyor.

22 maçta 16 gol, 8 asist

Geleceğiyle ilgili son kararı henüz vermeyen Mauro Icardi, Galatasaray'da bu sezon 22 maça çıktı ve 16 gol atarken, 8 kez de asist yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081896/mauro-icardinin-bonservisini-belirledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.