Binali Yıldırım, oyunu kullandı!

Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile Tuzla'daki Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Yıldırım, "İnşallah her şey ülkemiz için çok daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
14 Mayıs 2023, Pazar - 13:34
Binali Yıldırım, oyunu kullandı!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha  Yıldırım ile Tuzla'daki Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

Yıldırım, oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir ilgi olduğunu ve herkes oy kullanmak için yarım saat beklediklerini ifade eden Binali Yıldırım, "Vatandaşlık görevimizi Semiha Hanım ile yerine getirdik. Çıkacak sonuçların elbette ki ülkemize, milletimize hayırlı olacağından eminiz. Ülkenin istikrara, güvene, huzura ihtiyacı var. 'Türkiye Yüzyılı'nda yeni bir anlayışla yeni bir atılımla ülkemiz, milletimiz, gençlerimiz, çocuklarımız için daha güzel hizmeti yapmak nasip olur' diyor, bu vesileyle bütün milletimize bu seçimlere gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum."

"İnşallah her şey ülkemiz için çok daha iyi olacak" 

Binali Yıldırım, şöyle devam etti;

"Gayet güzel, herkes oyunu kullanırken birbiriyle sohbet ediyor. Tabii ki farklı farklı düşüncelerimiz olabilir. Ama bizi birbirimize bağlayan değerlerimiz, vatanımız, milletimiz, bayrağımız, inancımızdır. İnşallah her şey ülkemiz için çok daha iyi olacak."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082116/binali-yildirim-oyunu-kullandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.