İmamoğlu 2. tur startını İstanbul'da verdi

Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'da 2. Tur hazırlıklarına başladı. Twitter hesabından “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi için ilk toplantımızı İstanbul’da yaptık” diyen İmamoğlu “Demokrasi günüydü, o günü geride bıraktık. Şimdi önümüzde 28 Mayıs var. Detayları konuşuyoruz. Yarın Ankara’da konuşmaya devam edeceğiz” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
16 Mayıs 2023, Salı - 13:34
İmamoğlu 2. tur startını İstanbul'da verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin hazırlıklarına başladı.

İmamoğlu, dün akşam Twitter hesabından; ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için ilk toplantıyı İstanbul’da yaptıklarını duyurduğu bir video yayınladı.

İmamoğlu, videoya “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi için ilk toplantımızı İstanbul’da yaptık. Süreçte emeği geçen ve yine geçecek olan tüm yol arkadaşlarıma ve kamu personellerine teşekkür ederim” notunu düştü.

‘İlk toplantımızı 28 Mayıs için yaptık’

İmamoğlu, videoda şunları dile getirdi:

 “Bu akşam, ilk toplantımızı 28 Mayıs için yaptık. Burada olan bir kısım yönetici arkadaşlarımla değerlendirmeyi gerçekleştirdik. Burası İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezimiz, Cumhurbaşkanı adayımız adına. Öncelikle şunu söyleyeyim. Yaşadığımız seçimde görev alan, kampanyamızda görev alan, sadece İstanbul değil, Türkiye’nin her yerinde görev alan herkese, parti görevlilerine, ittifakın bütün görevlilerine, tabii ki Türkiye gönüllülerine, siyasi arkadaşlarımıza, milletvekili adaylarımıza, herkese yürekten teşekkür ediyorum.”

'Şimdi önümüzde 28 Mayıs var'

“Ama aynı zamanda sandık sürecinde görev alan, bütün siyasi partilerin orada görevini layıkıyla yapan vatandaşlarımıza ve o günün sorunsuz geçmesine katkı sunan başta güvenlik güçlerimize, sandık memurlarımıza, ilçe seçimden başlayarak il seçim, Yüksek Seçim Kurulu’na kadar herkese teşekkür ediyoruz. Demokrasi günüydü, o günü geride bıraktık. Şimdi önümüzde 28 Mayıs var. detayları konuşuyoruz. Yarın Ankara’da konuşmaya devam edeceğiz”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082399/imamoglu-2-tur-startini-istanbulda-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.