Oğuzhan Uğur'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na davet

Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Mevzular Açık Mikrofona davet etti.
Ankara Masası
|
16 Mayıs 2023, Salı - 14:13
Oğuzhan Uğur'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na davet

Ünlü yayıncı Oğuzhan Uğur, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha yayına davet etti.

"Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayıp söyleyebilirdim bunu ama buraya yazmayı daha uygun buldum." ifadelerini kullanan Uğur paylaşımına şöyle devam etti:

"Kemal bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofona bekliyor. Uzun zamandır bekliyorlar, fakat seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklenti telefonlarımızı kilitleyecek boyuta ulaştı.

Seçim gecesi yaşandığı söylenen veri krizini, anketleri sormak, ikinci tur için yapılacak net söylemleri duymak istiyorlar.

Bu sebeple sizi tekrar davet ediyoruz.

  Kimileri programımıza katılan gençleri “Babala kitlesi” diye başlıklandırıp, liderlerinin yanlış cevaplarını ya da kötü performanslarını örtmeye çalışsa da, Mevzular Açık Mikrofon bugüne kadar memleketin her köşesinden birçok farklı partiye gönül vermiş, cebine para sokuşturulmamış, eline soru verilmemiş başlığını kendi koymuş 7200 genç ağırladı . Gördüğünüz yüzler, duyduğunuz sorular, birilerinin değil, memleketimizin gençlerine aitti. Gerçek sorular duymak, ve hatta belki de gençlerden fikir almak için… Buyurmaz mısınız?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082403/oguzhan-ugurdan-kemal-kilicdarogluna-davet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.