Kılıçdaroğlu, “Mevzular Açık Mikrofon”a katılacak mı?

Habertürk yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun BaBaLa TV’deki “Mevzular Açık Mikrofon” programına katılacağı ileri sürüldü. Oğuzhan Uğur ise bilgisinin olmadığını ancak davette bulunduklarını söyledi.
Mevlüt Peker
|
16 Mayıs 2023, Salı - 21:24
Kılıçdaroğlu, “Mevzular Açık Mikrofon”a katılacak mı?

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Habertürk televizyonunun canlı yayınında CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun BaBaLa TV yayınına katılacağını ve teyidini aldığını söyledi. Programın moderatörlüğünü yapan Mehmet Akif Ersoy ise programın formatına ilişkin hatırlatmada bulunarak, Kemal Kılıçdaroğlu’na soru yöneltecek gençlerin Cumhuriyet Halk Partili gençler olmayacağını vurguladı.

Mehmet Ali Kulat’ın açıklamalarının yer aldığı canlı yayın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan BaBaLa TV YouTube kanalının sahibi Oğuzhan Uğur, “Evet Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofona geliyor! ve evet ben de televizyondan öğrendim =) Teşekkürler @ersoyakif1” ifadelerini kullandı.

Programın ilerleyen dakikalarında ise Mehmet Akif Ersoy, canlı yayın sırasında BaBaLa TV YouTube kanalının sahibi ve “Mevzular Açık Mikrofon” programının yapımcısı Oğuzhan Uğur’a sorduğunu ancak “haberinin olmadığı” bilgisini aldığını söyledi. Ersoy, Oğuzhan Uğur’un “Sayın Kılıçdaroğlu’nu biz davet ettik ve cevap bekliyorduk.” karşılığını verdiğini belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082443/kilicdaroglu-mevzular-acik-mikrofona-katilacak-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.