Tanju Özcan'dan Bahçeli'ye destek çağrısı

İkinci tur seçimine sayılı günler kala Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ilginç bir çağrı geldi. Özcan, "28 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermemek suretiyle Türkiye’nin ilelebet Türk Yurdu kalacağını bütün dünyaya göstermenizi bekler, saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
18 Mayıs 2023, Perşembe - 13:58
Tanju Özcan'dan Bahçeli'ye destek çağrısı

Cumhurbaşkanlığını seçimleri ikinci tura kalmasının ardından 28 Mayıs için geri sayım başladı.

Siyasi isimlerin söylemlerinin ağırlaştığı bugünlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslendi. Sosyal medya hesabından Bahçeli'ye seslenen Özcan'dan ilginç bir çağrı geldi. 

"Erdoğan’a destek vermemek suretiyle..."

Sığınmacılar üzerinden Bahçeli'ye mesaj gönderen  Bolu Belediye Başkanı, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

Özcan, "Bunların nihai amacı, Türkiye’yi Türk Milliyetçiliği ’ne dayalı bir devlet olarak yönetmek değil, ümmet esasına dayalı bir devlete dönüştürmektir. Sizin de hassasiyetle üzerinde durduğunuz sığınmacılar meselesi, üniter yapıyı bozmaya dönük gizli bir istila girişimidir. Tüm bu sebeplerle, muhalefetin de hatalarını görüp söyleyen ve bu yüzden halen siyasi bedel ödemekte olan samimi bir Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi olarak; 28 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermemek suretiyle Türkiye’nin ilelebet Türk Yurdu kalacağını bütün dünyaya göstermenizi bekler, saygılarımı sunarım." ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082642/tanju-ozcandan-bahceliye-destek-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.