Ahmet Fethan Baykoç kimdir?

14 Mayıs 2023 Türkiye Genel seçimlerinde 28. dönem Ankara AK Parti 3. Bölge 5. sıra milletvekili olarak meclise giren Ahmet Fethan Baykoç kimdir? Ak Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Fethan Baykoç nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
19 Mayıs 2023, Cuma - 12:43
Ahmet Fethan Baykoç kimdir?

Ahmet Fethan Baykoç, 1987 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Baykoç, eğitimini  Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı ve daha sonra yüksek lisans eğitimini  Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi üzerine yaparak mezun oldu. Baykoç, eğitiminin ardından aile şirketinde  Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır. 

Siyasi kariyeri

Ahmet Fethan Baykoç, siyaset hayatına Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik kolları ile adım atmıştır. Baykoç, daha sonra  AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcılığı, Ak Parti Ankara Ana Kademe İl Yönetim Kurulu Üyeliği, AK Parti Genel Merkez Ana Kademe Teşkilat Başkanlığına bağlı İl Koordinatörlüğü gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ahmet Baykoç, kariyerine  Ak Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı ile devam etmektedir.

Ahmet Fethan Baykoç, 14 Mayıs 2023 Türkiye Genel seçimlerinde 28. dönem Ankara AK Parti 3. Bölge 5. sıra milletvekili olarak meclise girmiştir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082752/ahmet-fethan-baykoc-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.