Simge'den şaşırtan Icardi itirafı!

Simge, Arjantinli yıldız Mauro Icardi ile ilgili, "Aşkın Olayım söylüyorum artık aklıma Icardi geliyor, başka bir şey gelmiyor" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
20 Mayıs 2023, Cumartesi - 10:11
Simge'den şaşırtan Icardi itirafı!

Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısı Galatasaraylı Mauro Icardi’nin gol sevincinden sonra statta çaldı. 

O anlar gündem olurken, ünlü futbolcu sosyal medya hesabından 'sana layık düşler benden önce' yazarak Simge Sağın'ı etiketledi. Şarkıcı ise, paylaşımı kalp emoji koyarak kendi sosyal medya hesabından paylaştı.  Ardından ikili birbirini takibe aldı.

Bunun ardından Simge Sağın ve  Mauro Icardi’nin aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Ancak, Icardi  eski eşi Wanda Nara ile barıştığını ilan etti. 

Simge Sağın, sosyal medya hesabından şarkısının 'Ne güzel yalanmış, bir güzel inanmışım' bölümünü paylaştı. 

Katıldığı bir etkinlikte kameralara yakalanan  Simge Sağın yaşananlara ilişkin, "Icardi de paylaşınca, ben de paylaştım. Ben şarkımı paylaşan herkesi paylaşıyorum. Beş yıl önce çıkardığım bir albüm Türkiye’nin en çok dinlenilen albümü oldu. Çok mutlu ve gururluyum bu yüzden. Dinleyen herkese teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı. 

Sosyal medyada gündem olan ve günlerce konuşulan olaydan haftalar sonra Simge Sağın,  katıldığı  YouTube programında itirafta bulundu.

"Artık aklıma Icardi geliyor"

Simge şu ifadelerini kullandı;

"Çok magazini olan, başarılı, inanılmaz bir futbolcu. Efsane oynuyor, şarkım çaldığı için adamın gollerini de görmeye başladım. Adamın hayranı oldum ve 'Bu nasıl gol atıyor?' demeye başladım. Teşekkür ederim, şarkımın çaldığı her yer beni mutlu eder. Stadyumda binlerce insan o şarkıyı söylüyor; peruk ve gözlük takıp, tribünde olup 'Ne oluyor' diye izlemek isterdim. Aşkın Olayım'ı söylüyorum artık aklıma Icardi geliyor, attığı goller geliyor. İnanamıyorum yani. Çok komik bir durum. Aşkın Olayım paylaşımlarına bakıyorum, ben yoktum. Sadece Icardi var, onun şarkısı yani artık. Ben de kabullendim, ona yazılmış."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082845/simgeden-sasirtan-icardi-itirafi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.