Cemal Enginyurt, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi!

Demokrat Partili Cemal Enginyurt, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunarak, "Acilen beni İçişleri Bakanı ilan etmeli, Soylu’nun hakkından ancak ben gelirim" dedi.
Ecem Çetin
|
20 Mayıs 2023, Cumartesi - 12:55
Cemal Enginyurt, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,  Sözcü TV'de Büyük Satranç Tahtası programına katıldı. 

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cemal Enginyurt, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.

"Beni İçişleri Bakanı yapacağını ilan etmeli"

Enginyurt, şu ifadeleri kullandı; 

" Kemal Kılıçdaroğlu acil olarak beni İçişleri Bakanı yapacağını ilan etmeli, bu Süleyman Soylu’nun hakkından ancak ben gelirim. Bunun diline ancak ben cevap veririm. Bu Soylu’ya bu millete ettiği zulmün hesabını ancak ben sorarım. "

"Kemal Bey’e tavsiye ediyorum"

Uzman çavuşlara kadro hakkını ben veririm. Polislerin insanca özlük hakkını ben veririm. Polisin hakkını hukukunu ben korurum. Adaleti ben sağlarım. Mafyacılarla uyuşturucu kaçakçıları ile bu memlekette fotoğraf çektirmediğim gibi onlardan hesabı ben sorarım. Bunu da sert bir şekilde söylerim. Kemal Bey’e tavsiye ediyorum sizin aracılığınızla beni İçişleri Bakanı olarak ilan edebilir"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082898/cemal-enginyurt-kemal-kilicdarogluna-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.