Samet Akaydin'den Mahmoud Trezeguet açıklaması!

Fenerbahçeli Samet Akaydin, Trabzonspor maçında Trezeguet'ye tükürdüğü iddialarına sert bir şekilde cevap verdi. Akaydin, "Ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum. İnsanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah'a havale ediyorum" dedi.
Ecem Çetin
|
20 Mayıs 2023, Cumartesi - 13:35
Samet Akaydin'den Mahmoud Trezeguet açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertli takım evinde karşılaştığı Trabzonspor'u  3-1 mağlup etti.

Karşılaşmada, Samet Akaydin'in Trabzonspor forması giyen rakibi Mahmoud  Trezeguet'ye tükürdüğü iddia edildi. 

"Bu tür saldırganlık ve insanlık dışı hareketleri reddetmeye ve futbolun gerçek değerlerini korumaya çağırıyoruz"

Söz konusu olaya ilişkin Trabzonspor'dan çok sert bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"BU BİR REZİLLİKTİR, İĞRENÇLİKTİR! Fenerbahçe ile 18 Mayıs 2023 tarihinde oynadığımız karşılaşmada futbolcumuz Mahmoud Trezeguet’ye yapılan insanlık dışı hareketi şiddetle kınıyoruz. Trezeguet’nin gol sevinci sonrasında secdeye giderken Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin’ın ‘dönerek’ oyuncumuzun üzerine doğru tükürmesi rezilliktir ve iğrençliktir! Samet Akaydin'e tüm futbol paydaşlarının tepki koymasını, başta Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu’ndan da ivedilikle gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Sporun, dostluk, sevgi ve saygı temelinde yeniden inşa edilmesi için tüm spor camiasını bir araya gelmeye, bu tür saldırganlık ve insanlık dışı hareketleri reddetmeye ve futbolun gerçek değerlerini korumaya çağırıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

"Ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum"

Samet Akaydin ise sosyal medya hesabından, "Sosyal medyada tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerinden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum. Sosyal medyanın ucuz yaklaşımıyla futboldaki rekabeti ve insanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah'a havale ediyorum" açıklamasında bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082903/samet-akaydinden-mahmoud-trezeguet-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.