Süsen’in başına gelen kaza her şeyi değiştirir! Kardeşlerim, bu akşam ATV'de!

Kalplere dokunan sıcacık hikâyesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Kardeşlerim” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ATV'de!
Ecem Çetin
|
20 Mayıs 2023, Cumartesi - 15:40
Süsen’in başına gelen kaza her şeyi değiştirir! Kardeşlerim, bu akşam ATV'de!

Cumartesi akşamları ilgiyle izlenen ve takip edilen  Kardeşlerim, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Süsen’in başına gelen talihsiz kaza, tüm olayların seyrini değiştirirken, Sarp’ın yaptıklarına dayanamayan Ahmet, oğluyla ilgili radikal bir karar alır. Akif, Yakut Kulüp’te yeni bir maceraya yelken açmak için kolları sıvar. Şevval, Ahmet ve Suzan’ın ilişkisine darbe vurmak için sinsi bir plan yaparken, Ömer ve Sarp cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır. Orhan’ın hayalini gerçekleştirmek için sürpriz bir yarışmaya katılan Eren kuzenler ve dostları, şok edici bir durumla karşı karşıya kalırlar.

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.  Senaryosunu ise, Gül Abus Semerci kaleme alıyor.  

Dizinin oyuncu kadrosu; 

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nazlı Çetin (Leyla Barçın), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz).

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082913/susenin-basina-gelen-kaza-her-seyi-degistirir-kardeslerim-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.