Mustafa Yeneroğlu "Tanju Özcan hemen görevden alınmalı"

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sığınmacılarla ilgili attığı tweeti eleştirerek "Mesnetsiz verilerle akıl almaz iddialar ortaya atarak halkı kin ve düşmanlığa tahrik edip suç işleyen bu Nazi kafasının yeri ya akıl hastanesi ya da cezaevi, kamu görevi yapması asla kabul edilemez!" ifadelerini kullandı. Yeneroğlu, Özcan'ın derhal görevden alınması gerektiğini belirtti.
Ankara Masası
|
21 Mayıs 2023, Pazar - 17:01
Mustafa Yeneroğlu "Tanju Özcan hemen görevden alınmalı"

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Mİlletvekili Mustafa Yeneroğlu, paylaşımlarıyla dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın sığınmacılarla ilgili paylaşımına tepki gösterdi.

Tanju Özcan'ın "Uyuyamıyorum, delirmek üzereyim. 13 milyon sığınmacı demek, 10 yıl sonra 20 milyon terörist demek! Çoluğumuza çocuğumuza, esnafımıza bıçak çekip gasp ettiklerinde bu  paylaşımlarımı hatırlarsınız umarım! Ama geç kalacağız o zaman! Artık bu seçim, seçim olmaktan çıktı! Sığınmacısever RTE mi, gitsin diyenler mi arasında referandum mu…ne olur dikkatli oy kullan kardeşim!” paylaşımını alıntılayan Yeneroğlu şunları yazdı: 

" Bu kişi delirmiş ise zaten görev yapamaz"

“Sığınmacı ve düzensiz göç konusu aklı selim politikalarla yönetilmesi gerekir.

Mesnetsiz verilerle akıl almaz iddialar ortaya atarak halkı kin ve düşmanlığa tahrik edip suç işleyen bu Nazi kafasının yeri ya akıl hastanesi ya da cezaevi, kamu görevi yapması asla kabul edilemez!

Bu kişi delirmiş ise zaten görev yapamaz. Eğer delirdim numarası yapıyor ise bu durumda da yaptığı alenen suç işlemektir. Her şartta TCK 216’dan soruşturma açılması ve derhal görevden uzaklaştırılması gerekir.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083018/mustafa-yeneroglu-tanju-ozcan-hemen-gorevden-alinmali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.