Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te böyle karşılandı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın ortaklarından MHP lideri Devlet Bahçeli ve Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan’ı taşıyan uçak, bir gün önce gökyüzünde tanımlanamayan cismin tespit edildiği Gaziantep hava sahasına kadar 2 savaş uçağı eşliğinde geldi. Erdoğan Gaziantep’te coşkuyla karşılandı.
Mevlüt Peker
|
21 Mayıs 2023, Pazar - 20:29
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te böyle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci turun 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin gezilerine deprem bölgesinde başladı. Bugün, Cumhur İttifakı'nın ortakları olan MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile birlikte Hatay'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting ve hastane açılışı gerçekleştirdikten sonra Gaziantep'e uçakla hareket etti.

Gaziantep-İstanbul havayolunda bir gün önce tespit edilemeyen bir cismin varlığı nedeniyle Gaziantep Havalimanı'nda yaklaşık 12 saat boyunca uçak seferleri iptal edildi. Cumhur İttifakı ortakları olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli ve YRP Lideri Erbakan'ın bulunduğu uçağa iniş yaptığında, 2 adet F16 savaş uçağı da eşlik etti.

Uçak güvenli bir şekilde piste indikten ve aprona yaklaştıktan sonra Erdoğan, Bahçeli ve Erbakan uçaktan inerek Cumhurbaşkanlığı makam aracıyla havalimanından mitingin gerçekleşeceği İstasyon Meydanı'na doğru hareket etti. Havalimanı çıkışında vatandaşların görmek için beklediği Cumhur İttifakı ortaklarını taşıyan araç, güzergahta durmadı ve makam aracına 2 Atak helikopteri de havadan eşlik etti.

Kentteki miting alanında ve güzergahta yoğun güvenlik önlemleri alındı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083034/cumhurbaskani-erdogan-gaziantepte-boyle-karsilandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.