DEVA Partisi'nden 28 Mayıs öncesi genelge!

DEVA Partisi, 28 Mayıs seçimi öncesinde 81 ilin tamamına genelge gönderdi
Ecem Çetin
|
22 Mayıs 2023, Pazartesi - 17:08
DEVA Partisi'nden 28 Mayıs öncesi genelge!

28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi öncesinde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin genel merkez yöneticilerine, il başkanlarına ve kurucularına genelge gönderdi.

Saha çalışmalarıyla ilgili bilgilerin yer aldığı genelgede, "28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri ülkemizin yarınları açısından büyük önem taşımaktadır. Çalışmalarımızı çok yoğun bir şekilde, azimle, kararlılıkla sürdürüyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Babacan, teşkilatına “milli veya dini meselelerde iktidarın istismarından etkilenmiş olan vatandaşlarımıza gerçeklerin anlatılması” yönünde talimat verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için çalışacak

DEVA Partililer, hafta boyunca Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için çalışacak. Genel merkez tarafından görevlendirilen kadrolar yerel basınla, esnafla, sivil toplum kuruluşlarıyla buluşacak.

DEVA Partisi’nin ana hedef kitlelerinden birisi birinci turda oy kullanmayan seçmenler olacak. Partinin genel başkan yardımcıları, genel merkez yöneticileri ve milletvekili adayları seçim çalışmalarını 81 ilin tamamında sürdürecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083148/deva-partisinden-28-mayis-oncesi-genelge
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.