İmamoğlu, İdris Şahin'in sözlerine yanıt verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin'in sözleri üzerinden tepki gösterdi. İmamoğlu, Şahin için, "Ölçsün biçsin öyle konuşsun" dedi.
Onur Çetinkaya
|
23 Mayıs 2023, Salı - 08:44
İmamoğlu, İdris Şahin'in sözlerine yanıt verdi

14 Mayıs seçimleri sonrası Millet İttifakı sessizliğe büründü.

Ancak Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin ise katıldığı programda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şahin, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçim öncesinde ellerinde bulunan hiçbir ankette Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk turda kazanamadığını söylemişti.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı  "Son 1 haftada özellikle mitinglerden kaynaklanan hava ve çarşıya pazara gittiğiniz zaman muazzam bir şekilde değişim iradesi yansıtılıyordu. Bu olumlu havadan etkilenerek sanki iş ilk turda bitecek gibi bir algı satın alındı. Son derece yanlıştı." ifadelerini kullandı. 

"Ölçsün Biçsin Öyle Konuşsun"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Şahin'in  sözlerine sert yanıt verdi. 

Şahin'in eleştiren İmamoğlu, "Ben açıklama yapıyorum. Yüzde 20 veri ekranı benim önümde. Hatta Türkiye Gönüllüleri'nin de ekranı önümde. O anda herhalde kendisi eski anketleri mi karıştırıyordu ne yapıyordu anlamış değilim. Ne söylediği doğru, ne zamanı doğru, ne ittifak ruhuna uyar. Bi önce bunları ölçsün biçsin öyle konuşsun." dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083196/imamoglu-idris-sahinin-sozlerine-yanit-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.