Trezeguet'den 'tükürük' açıklaması!

Mahmoud Trezeguet, Fenerbahçeli Samet Akaydin'ın kendisine tükürdüğü iddiasına ilişkin," Yaşanan olay nedeniyle çok üzgünüm. Tükürme olayını o an fark etmedim, bu yüzden şanslı olduğumu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
23 Mayıs 2023, Salı - 11:28
Trezeguet'den 'tükürük' açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe, Trabzonspor maçında  Samet Akaydin'in  Trabzonspor forması giyen rakibi Mahmoud Trezeguet'ye secde esnasında olduğu sırada tükürdüğü iddia edildi. 

Günlerdir konuşulan olaya ilişkin Trezeguet 'den açıklama geldi. 

"Çok üzgünüm"

Mısırlı oyuncu, şu ifadeleri kullandı;

"Yaşanan olay nedeniyle çok üzgünüm. Tükürme olayını o an fark etmedim, bu yüzden şanslı olduğumu söyleyebilirim. İyi bir şey olduğunu düşünmek istiyorum. Videoyu gördüğümde kötü hissettim, ancak fazla bir şey söylemek istemiyorum"

"Kınıyorum"

Samet Akaydin ise sosyal medya hesabından olaya ilişkin "Sosyal medyada tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerinden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum. Sosyal medyanın ucuz yaklaşımıyla futboldaki rekabeti ve insanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah'a havale ediyorum" açıklamasında bulunmuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083223/trezeguetden-tukuruk-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.