Montaj tartışması büyüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisiyle ilgili yaptığı, "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar 'Haydi haydi' türü. Kandil'dekilerle bu şekilde ama montaj ama şu ama bu" sözlerine tepki göstermiş, "Montajcı sahtekar" demişti. Bu kez iktidar cephesinden Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt geldi.
Onur Çetinkaya
|
23 Mayıs 2023, Salı - 11:49
Montaj tartışması büyüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında sırasında ise, "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar 'Haydi haydi' türü. Kandil'dekilerle bu şekilde ama montaj ama şu ama bu. Video çekimlerini yaptılar. PKK'lılar videolarla bunlara destek verdiler." açıklamasını yaptı. 

"Montajcı sahtekar"

Erdoğan'ın açıklamalarının olduğu bir videoyu kendi hesabından alıntılayarak paylaşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert bir çıkış yaptı.

Sosyal medya hesabından yorum yapan Kılıçdaroğlu, "Montajcı sahtekar" ifadelerine yer verdi. 

Altun ve Oktay'dan yanıt 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sözlerine iktidar cephesinden yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. 

"Temiz siyaseti savunmaya devam edeceğiz"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altun, 'temiz siyaset' vurgusu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edildiğini ifade eden Altun, "Biz, dış güçlerin içimize serpmeye çalıştığı nefret tohumları yeşermesin diye çalışmaya, temiz siyaseti savunmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

"Bu zatın miladı dolmuş"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise yaptığı paylaşımda Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Türkiye'nin geleceğine dair hiçbir vizyonu ve projesi olmayanlar, koltuğunu kaybetme korkusunun son hezeyanı olarak siyasette ve söylemde seviyesizliğini de ispatlamıştır. Milletimizdeki demokratik olgunluğun zerresinin kendilerinde olmadığını bir kez daha göstermişlerdir. Montaj ürünü bu zatın miladı dolmuş, Türkiye'ye ve gençliğe verebilecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu çirkin ifadeleri kullananları milletimize havale ediyoruz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083227/montaj-tartismasi-buyuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.