Selim Temurci: “Kazanmak için her yol mübah değildir”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 7 maddelik bir protokol çerçevesinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı. Ancak Gelecek Partisi’nden bu adıma karşı çıkış geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semim Temurci, “Kazanmak için her yol mübah değildir” açıklaması yaptı.
Ersin Küçükbarak
|
24 Mayıs 2023, Çarşamba - 12:03
Selim Temurci: “Kazanmak için her yol mübah değildir”

Türkiye, Cumhurbaşkanı Seçim

i ikinci turuna kilitlendi.

28 Mayıs’taki seçim öncesi siyasi trafik hızlandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdaü, düzenledikleri ortak basın toplantısında CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı.

Bu açıklamadan hemen önce Özdağ bir tweet paylaştı.

"Ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım"

Bu paylaşımda Özdağ, “Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin.” İfadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’na desteğin sinyalini veren bu paylaşıma Gelecek Partisi’nden tepki geldi.

"Bu adam İçişleri Bakanı olacağım diyorsa, Sayın Soylu kesin kalacak demektir"

Bu tweeti alıntılayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Selim Temurci, “Sayın Özdağ günün şakasını yapmış sanırım! Bir şaka da benden. Bu adam İçişleri Bakanı olacağım diyorsa, Sayın Soylu kesin kalacak demektir. Bir toplumsal barış projesi olan Millet İttifakı, göç ve sığınmacı problemini çözmeyi taahhüt etmiştir. Kazanmak için her yol mübah değildir.” şeklinde yanıt verdi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2083359/selim-temurci-kazanmak-icin-her-yol-mubah-degildir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.