Ali Babacan'dan Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında imzalanan protokole ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ arasında imzalanan protokol hakkında, "Niyet açısından iki protokol arasında bir çelişki yok. Kılıçdaroğlu'nun da bu konuda çelişmeyecek bir metine onay vereceğini biliyorum" dedi.
Ecem Çetin
|
24 Mayıs 2023, Çarşamba - 17:47
Ali Babacan'dan Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında imzalanan protokole ilişkin açıklama!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı Karar Tv yayınında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu   arasında imzalanan protokol hakkında değerlendirmelerde bulundu

Babacan şunları söyledi;

" Süreç hakkında da bizleri bilgilendirdi"

"Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasında bir görüşme yapıldı ve sonrasında Kılıçdaroğlu ile ben görüştüm. Süreç hakkında da bizleri bilgilendirdi ama protokolün nihai halini basınla birlikte öğrendik. Bizim için önemli olan Ortak Politikalar Metni'dir.

"İki protokol arasında bir çelişki yok"

Niyet açısından iki protokol arasında bir çelişki yok. Kılıçdaroğlu'nun da bu konuda çelişmeyecek bir metine onay vereceğini biliyorum. Son 24 saatte yapılan son müzakerelerde bizim Ortak Politikalar Metni ile çelişki içine girmesin diye özel çalışmalar yapıldı."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083418/ali-babacandan-umit-ozdag-ve-kemal-kilicdaroglu-arasinda-imzalanan-protokole-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.