Ukrayna’dan TürkAkım ve Mavi Akım korumasına saldırı

Ukrayna, Türkiye’yi çok yakından ilgilendiren kritik bir saldırı gerçekleştirdi. Rusya Savunma Bakanlığı, TürkAkım ve Mavi Akım'ı koruyan savaş gemisine, Ukrayna tarafından saldırı düzenlendiğini duyurdu. Saldırının İstanbul Boğazı’na 140 kilometre mesafede gerçekleştiği belirtildi.
Mevlüt Peker
|
24 Mayıs 2023, Çarşamba - 18:25
Ukrayna’dan TürkAkım ve Mavi Akım korumasına saldırı

Karadeniz’de Rusya ile Ukrayna arasında gerginlik yaşandı. Rusya Savunma Bakanlığı, Türkiye’ye doğal gaz taşıyan TürkAkım ve Mavi Akım boru hatlarının güvenliğini sağlayan Karadeniz Filosu’na bağlı İvan Hurs gemisine Ukrayna ordusunun insansız deniz araçlarıyla saldırdığını açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığı’nın yaptığı yazılı açıklamaya göre, saldırı girişimi bugün sabah saat 05.30’da İstanbul Boğazı’nın 140 kilometre kuzeydoğusunda meydana geldi. Açıklamada, “Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin üç insansız deniz aracıyla düzenlediği saldırı girişimi, İvan Hurs gemisinden yapılan atışlarla başarısızlıkla sonuçlandı” denildi.

Açıklamada ayrıca İvan Hurs gemisinin herhangi bir hasar almadığı ve TürkAkım ve Mavi Akım boru hatlarının güvenliğini sağlamak için görevine devam ettiği bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083421/ukraynadan-turkakim-ve-mavi-akim-korumasina-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
FabFum
25 Mayıs 2023, 01:54
xxx teens anal https://aowiki.de/api.php?action=https://tubesweet.xyz/categories/ https://seo.itex.ru/bitrix/redirect.php?goto=https://tubesweet.xyz/categories/ https://70.biqund.com/index/d1?diff=0&utm_source=ogdd&utm_campaign=20823&utm_content=&utm_clickid=sm8goc0ckkwccw0k&aurl=https://tubesweet.xyz/categories/ https://www.roomvu.com/listing?search_term=Maple+Ridge&branded-user=288&is_domain_mapping_enabled=1&domain_mapping_domain=http%3A%2F%2Ftubesweet.xyz&page=8