Fuat’ın ölümü dengeleri değiştiriyor! Yalı Çapkını, yeni bölümüyle yarın akşam Star'da!

Cuma akşamları ilgiyle izlenen ve takip edilen Yalı Çapkını, yarın akşam saat 20.00'de ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
25 Mayıs 2023, Perşembe - 17:09
Fuat’ın ölümü dengeleri değiştiriyor! Yalı Çapkını, yeni bölümüyle yarın akşam Star'da!

Duygu ve heyecanı yüksek sahneleriyle milyonları ekran başına toplayan Yalı Çapkını,  heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek.   

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Fuat’ın ölümü başta Ferit olmak üzere herkesi derinden etkiler. Saffet Ağa ve ailesi de dahil herkes taziye için bir aradadır. Ferit, Fuat’ın ölümünden dolayı perişan bir haldedir ve Tarık’ı cenazede görünce ipleri koparır. Seyran ise Ferit’i bırakmamakta kararlıdır. Gülgün, Orhan’a olan öfkesini yenemez. Zerrin ve Pelin ortalığı karıştırmaya devam ederler. Ferit, Fuat’ın mezarını ziyaret ettiğinde beklemediği bir mesaj alır. Halis Ağa, uzun bir aradan sonra Hattuç’a ördüğü duvarları indirir. Kazım ise Suna’yla ilgili evlilik planını uygulamaya koyarken, Seyran’la ilgili verdiği karar ise herkesi şaşırtır.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda  Burcu Alptekin otururken,  senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. 

Yalı Çapkını’nda, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2083551/fuatin-olumu-dengeleri-degistiriyor-yali-capkini-yeni-bolumuyle-yarin-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.