Sakık, Kılıçdaroğlu’na seçimden sonra cevap verecek

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Babala TV’de söylediği sözlere Sırrı Sakık’tan cevap geldi. Sırrı Sakık, Erdoğan’a karşı kendisinin tek başına yaptığı çalışmanın, Millet İttifakı’nın tamamının çalışmalarından fazla olduğunu belirterek, seçim olduğu ve Kılıçdaroğlu’nu destekledikleri için cevap hakkını seçimden sonraya sakladığını ifade etti.
Mevlüt Peker
|
25 Mayıs 2023, Perşembe - 19:09
Sakık, Kılıçdaroğlu’na seçimden sonra cevap verecek

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Babala TV'de yayınlanan ve Oğuzhan Uğur’un moderatörlüğünü yaptığı “Mevzular Açık Mikrofon” isimli programına katıldı.

Programda bir gencin CHP-HDP ve dolaylı olarak CHP-PKK ilişkisi iddiaları üzerine sorduğu soruya yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, soruda ismi geçtiği için cevabının bir bölümünde Sırrı Sakık ile ilgili ifadeler kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Sırrı Sakık bizi destekleyecekmiş! Sırrı Sakık bize hangi desteği verecek? Nasıl bir destek verecek bize? Biz, devletin derinliklerinde nelerin döndüğünü, kimlerin kimlere hizmet ettiğini, kimlerin nasıl ve hangi gerekçelerle konuştuğunu gayet iyi biliriz. Çünkü bu ülkede hala ülkesini seven, son derece dürüst namuslu bürokratlar var. Onlar bize bilgileri getirirler. Kimin ne olduğunu, ne olmadığını gayet iyi biliriz.” diye konuşmuştu.

4 saat 6 dakika süren programda Kılıçdaroğlu’nun kendisiyle ilgili kesitini video olarak paylaşan Yeşil Sol Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı kendisinin tek başına yaptığı çalışmanın, Millet İttifakı’nın tamamının çalışmalarından fazla olduğunu belirterek, seçim olduğu ve Kılıçdaroğlu’nu destekledikleri için cevap hakkını seçimden sonraya sakladığını ifade etti.

Sırrı Sakık, sosyal medya platformu Twitter’daki @sakiksirri onaylı hesabından yaptığı ve Kılıçdaroğlu’nun aynı platformda bulunan @kilicdarogluk onaylı hesabını etiketlediği paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sn. @kilicdarogluk. saray rejimine karşı, benim tek başıma yaptığım çalışmalar, sizin ittifaktan daha fazladır. Diliyorum ki cumhurbaşkanı olacaksınız. O zaman kim derin, kim sığ anlarsınız. Bütün çalışmalarımıza rağmen olmazsa da etrafınızdaki “derin” leri saymaya başlayın bence. Şimdi hepimiz 28 Mayıs’a konsantre olalım. İnsanları sandık başına gelmeye ikna etmeye çalıştığım için cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum…”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083563/sakik-kilicdarogluna-secimden-sonra-cevap-verecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.