Galatasaray'da şampiyonluk sesleri

Galatasaray'ın takım kaptanları Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçı öncesi Erden Timur'a şampiyonluk sözü verdi.
Ankara Masası
|
26 Mayıs 2023, Cuma - 09:52
Galatasaray'da şampiyonluk sesleri

Süper Lig’in bitime 3 hafta kala 5 puan önde olan Galatasaray'da moraller yerinde.

Ankaragücü karşısına şampiyonluk için çıkacak sarı kırmızılı ekip, maçı kazanması durumunda Fenerbahçe maçının sonucuna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. 

Galatasaray futbolcularda 23. şampiyonluğa odaklanmış durumda.

Oyunculara destek olmak için çarşamba günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanı kulübün efsane isimleri,  eski oyuncular, davetlilerle birlikte Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur da izledi.

Bu sezonki takımın kurulmasında yoğun çaba harcayan Erden Timur antrenman sırasında oyuncularla kısa bir sohbet etti.

"Ankaragücü'nü de Fenerbahçe'yi de yeneceğiz"

Sarı-kırmızılı futbolcularla yemek yiyen Erden Timur’a, takım kaptanları Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu “Galatasaray taraftarlarının ve sizlerin endişesi olmasın. Ankara’da, rakibimizi mağlup edip şampiyonluğa ulaşacağız. Son hafta derbiyi de hiç konsantrasyonumuzu bozmadan aynı ciddiyetle oynayacağız. Fenerbahçe’yi de yeneceğiz! Ankaragücü maçında şampiyonluğa ulaşsak bile bu bizi rehavete sokmayacak. Şampiyon da olacağız, taraftarımızın önünde oynayacağımız derbide Fenerbahçe’yi de mağlup edeceğiz” diyerek ne kadar motive olduklarını ortaya koydular.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083623/galatasarayda-sampiyonluk-sesleri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.